fredag 29 november 2013

Inredningsfredag

Det börjar bli kväll men det har jag knappt märkt! Är i full gång med att inreda vardagsrummet :-) En rätt så go fredagskväll ändå... inredningsbiten är ju den delen som är extra kul i en renovering. Kan ju knappt sluta! Vill ju göra det lite fint inför advent :-) Nu samsas möbler, inredningsdetaljer och annat lite huller om buller här. Men det här ska snart vara fixat! Det är ju fredag... och i helgen är inget alls inbokat! Härligt! Jag önskar er alla en riktigt go helg!

grå vägg, pashmina lunar grey, vardagsrum i grått, granar av papper, dekoration jul 2013, julpynt 2013, advent, grått vardagsrum, stjärnor ljusstake, vit stjärna ljusstake, kottar som dekoration i ljusstaken

Nej, väggen är inte flammig i verkligheten :-)

Ha det gott!

7 kommentarer:

  1. Så fint det blir överallt hos er.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Så fredagsfint i ert vardagsrum! Tomt i kalendern denna helgen för oss med, skönt! kram Suss

    SvaraRadera
  3. Åh, vilket fint bord! Var har du köpt det? Superfin och inspirerande blogg måste jag säga!

    SvaraRadera
  4. Åh, vilket fint bord! Var har du köpt det? Superfin och inspirerande blogg måste jag säga!

    SvaraRadera
  5. Så fint det blir!
    Jag far också runt här hemma och adventspysslar. Det är första julen för mig och tjejerna i vårt nya hus så det finns inga givna platser för ljusstakar och annat. Men det är himla mysigt!
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Martlée rolex kopia heter för det franska ordet för det hammarliknande verktyget som används för att göra fördjupningarna, vilket replika klockor är mycket svårare att göra med rostfritt stål än med guld. Den grova ytan skapar en intressant ljus- och skuggeffekt och ger varje fall en unik ytterstruktur rolex kopior och patina. Vredet får samma hamrade behandling och avslutas sedan med ett lager genomskinligt lack i graderade nyanser som sträcker sig från antracit klockor kopior till svart. Liksom fallet är varje urtavla något annorlunda. Till och med chaîne d’ancre (förankringskedjans) halvlänkar som fäster remmen i fallet rolex klocka kopia hamras. Barenia kalvskinnsrem kan vara antingen en- eller dubbla. Rörelsen är kvarts.
    Pris på fake rolex förfrågan.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...