lördag 30 november 2013

Vaxpapper + hyacinter

Idag blev det lite adventspyssel! Vaxpapper blev till "krukor" för hyacinterna... Vaxpapper finns att köpa i blomsterhandeln. Fungerar bra till "krukor" för blommor som inte behöver så mycket vatten... som exempelvis hyacinter :-)

diy krukor, krukor av vaxpapper, hyacinter, adventspyssel, blommor till advent, göra egna krukor

Dekorera och forma pappret som du vill...

När jag väl blev klar med detta så var det nattsvart ute så jag fick hjälpa kameran med nästan max ljusinsläpp och det blev ordentligt korniga bilder på grund av det. Dumma mörker!! I vardagsrummet fanns det bäst ljus, men hyacinterna fick sin plats i köket till slut.

göra egna krukor, krukor av vaxpapper, diy papper, hyacinter till advent, advent 2013

Ha det gott!

5 kommentarer:

  1. Så fint... och nu kom jag på att jag ju köpte svart vaxpapper till just detta, kanske dags att plocka fram det!
    Och det här med ljuset är ju så tråkigt, man får trösta sej med att det är lika för alla!

    SvaraRadera
  2. Men du...så vackert <3
    /Kram

    SvaraRadera
  3. Så snyggt och naturligt! Och hur snygga är inte de granarna?!
    Det är svårt att fota inne nu.
    Ha en skön lördagskväll
    Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Blev hur fint som helst! Ha en fin kväll Kram Pernilla

    SvaraRadera
  5. På 47 fake rolex mm bred och 18,5 mm tjock packas allt det vattenmotståndet i en skrymmande, tät klocka. När jag säger "tätt", menar fake Rolex jag känslan av saken både på och utanför handleden. Med varje länk i det rostfria armbandet installerat, väger rolex replica denna klocka med en rostfritt stålfodral och svart DLC-belagd stålplatta väldigt 295 gram (eller cirka 10,4 ounces). Mer om resulterande Rolex replica bärbarhet på lite.
    Väskan omfattar en massiv krona på ena sidan och en spolnings helium-utsläppsventil på den andra. För när du rolex kopia dekomprimerar på ditt dyk och försöker återgå från gelétillståndet till människans, blir helium fastnat i klockfodralet och, om det inte ges någon annan väg ut, kommer att skjuta safirkristallen replika klockor ur fallet, vilket gör även de mest robusta dykklockorna trasiga. Helium-utrymningsventilen rolex kopior (eller HEV) är en säker envägsgata för helium att undkomma fallet, men inte för att vatten ska klockor kopior ersätta den.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...