söndag 13 april 2014

Inreda med snedtak

Jag hade först tänkt skriva "Rosa, vitt och grått" i rubriken men ändrade mig. Varför det istället heter inreda med snedtak förstår ni när ni kommer lite längre ner i mitt ovanligt långa inlägg. Det var en bättre rubrik eftersom det inte är så mycket rosa inslag... bara lite rosa ranunkler som står för det rosa.. Det är väl så långt jag kan sträcka mig just nu :-) Igår  köpte jag rosa rosor till köket också! Det ni!

sovrum, inspiration, vitt sovrum, interiör, vita, vitt, vit panel, eightmood sängkläder, vitt sängbord, SOVA, tempur, kristallkrona i sovrummet, taklampa, ranunkler, rosa blommor, kuddar, grått och vitt

Bilderna jag visar idag är inte helt purfärska, men ranunklerna är fortfarande vid liv :-) Det har varit så mycket påskbilder att de här föll i glömska... Nu blir det inte så värst mycket mer påskbilder härifrån tror jag.

vit sänggavel, huvudgavel, trägavel, klämspot, sänglampa, ikea, vitt, inspiration sovrum, ranunkler, rosa, blommor, på sängbordet, eightmood sängkläder, inredning, inreda sovrum, vit panel, liggandel panel på väggen, korall
Jag har påbörjat att ladda upp för en go ledighet. Eller laddar ner kanske man ska säga, för det är väl det man ska göra när man är ledig? Härligt är det i alla fall. Hoppas att ni också får en go ledighet de här kommande påskdagarna.
ranunkler, rosa blommor, snittväxter, snittblomma, rosa, blomma, laboratorieglas, lab glas, flaska, vas,

sovrum, stjärnor av papper, svarta stjärnor, diy, stjärnor på snöre, hängande stjärnor, säng, tempursäng, vit sänggavel av trä, huvudgavel av trä, vitt sovrum, artprint, print, svart fäge, tavla i somvrummet, inspiration, eightmood sängkläder, korp, fågel som dekoration,

Har jag visat bild på sovrummet så här tidigare? Från detta hållet? Jag kommer inte ihåg efter alla inlägg jag har gjort vid det här laget :-) Iallafall är det ett tips att utnyttja ytan även där man har snedtak. Ofta blir det en vägg där man inte har något alls kanske? Vi har fler snedtak på övervåningen så jag vet att det är svårt möblera och dekorera där. Vi byggde i alla fall upp med hyllor under snedtaket och satte upp skjutdörrar framför. Stor yta där inne med plats för massor!

Njut av söndagen! Det ska jag göra!

inspiration sovrum, inredning i sovrum, grå heltäckningsmatta, sängbord, tempursäng, sminkbord, ikea, korg, kristallkrona i sovrummet, taklampa sovrum, artprint, konsttryck, svart fågel, print, illustration fågel, tavlor, tavla, stjärnor, diy stjärna, vit dörr, spegeldörr, platsbyggd garderob, snedtak i sovrum, platsbygga vid snedtak, vitt, grått, vita väggar, vit panel,

Ha det gott!

8 kommentarer:

 1. smart... för det där med att inreda under ett snedtak är inte så enkelt. Ert sovrum ser så härligt ombonat ut!

  SvaraRadera
 2. Riktigt smat &...Så snyggt ♡
  /Kram & ha en härlig Söndag!

  SvaraRadera
 3. Så snyggt sovrummet är och smart att gömma (luras) snedtaket bakom garderobsdörrarna. Men mest av allt gillar jag din "to do list" i förra inlägget. Tror nästan jag kan kopiera den och bara ändra lite så blir den min.
  Kram anette

  SvaraRadera
 4. Verkligen fint! Och smarta tips ang snetak. Vi har också det på övervåningen och som du säger ibland är det lite trixigt att få till det.

  Ha en skön söndag!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Bra och fina tips!hoppas du får en fin söndag! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Så snyggt, bygde också en walk-in closet vid vårat sovrums ena snedtaks sida.
  Perfekt!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Så fint! Och vilken mysig matta. Önskar dig en glad påsk!
  /Lisa

  SvaraRadera
 8. Fint! Önskar dig en fin ledighet. Kram Anette

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...