lördag 17 maj 2014

Loppistime!

Idag blir det loppis igen! Ska bli kul att se vad man kan hitta för "konstiga" saker :-) Man hittar ju alltid något och det brukar inte vara sådant som "alla" har. Jag gick miste om en fantastisk lampa förra helgen... en lampa för skrivbordet som hade industristil. En gubbe knep den mitt framför ögonen :-) Kinafiguren blev mitt fynd istället. Den fick inte gubben, för den knep jag :-) Fast... han kanske inte ens gillade den, haha.

Nu ska jag dricka upp min kaffekopp i lugn och ro, sedan loppis och lite lunch på stan. En riktigt bra lördag har jag tänkt mig att det ska bli. Lugnt och skönt :-) Go lördag till er!

Ha det gott!

7 kommentarer:

  1. Hoppas du hittar något fint fynd idag. Fräck kinagubbe. Ha en fin dag Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Attans vilken otur!
    Jag har också varit på loppis idag - hur kul som helst! Jag hittade bl. a en lampskärm som jag fick gratis haha! Tanten såg lite undrade nog vad jag skulle ha den till. Men jag ska fixa en grej till ett skolprojekt!
    Hoppas du gör några fynd idag!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  3. hoppas du hade mer loppis-lycka idag...!
    Borde själv ta en runda, är på jakt efter viss grejer, men det får vänta till en annan dag. Idag har vi nämligen 1000 andra saker att göra!
    Ha det gott...!

    SvaraRadera
  4. Ursnygg kines!
    Hoppas du hittade något kuligt idag med=)
    Kram Anna

    SvaraRadera
  5. Jag tycker det verkar som om du brukar hitta en massa fynd. Jag tror att det är en viss skicklighet i det där med loppisar. Kram Anette

    SvaraRadera
  6. olalala vilka fina fynd...jag är supersugen på att åka på loppis men tiden räcker inte till just nu....måste fråga vad ha du för kamera??? Och ha du någon program du redigera bilder i??? Tycker dina bilder blir skitsnygga. ha en fin onsdag kram från maja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack! Kul att höra! Jag har en Canon EOS 550D och redigerar i Photoshop. Ha en go onsdag!

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...